Loading...

ŠKODA sot ne mbrëmje zbarkoji në Elbasan

ŠKODA Euro Trek për vitin 2019 nisi nga Tirana dhe do të përfundojë në Korfuz duke i dhënë mundësinë pjesëmarrësve të shijojnë bukuritë e Ballkanit.
Euro Trek organizohet çdo vit nga ŠKODA ku qëllimi është të demostrojë aftësitë e të ecurit rrugë-pa-rrugë.

Mbrëmë në qendër të Elbasanit u ekspozuan automjetet dhe pjesmarrësit të cilët tërhoqën vëmendjen e mjaft qytetarëve.
Ky event promovon edhe vlerat turistike te intenerareve qe pershkon.

Loading...
Loading...
Loading...