Loading...

Në tubimin e djeshëm të opozitës para Kryeministrisë dhe parlamentit, një protestues ngjiti katin e parë të kryesisë së kuvendit, por pa përdorur shkallët. Report Tv mëson se ai është Urim Shabani nga Klosi.

Ai u ngjit nga muri duke qëndruar në fasadën e godinës në dritaret e katit të parë duke bërë disa lëvizje të rrezikshme, ndërsa më pas u ul në njërën nga dritaret duke përshëndetur simpatizantët me simbolin e dy gishtave. Ndërkohë që pas ngjitjes së demokratit të dritarja e Kuvendit nuk kanë munguar meme-t ironizuese në rrjetet sociale.

Loading...
Loading...
Loading...