Loading...

Ai është një fëmijë çamarrok. I shkathët, i zgjuar dhe me plot humor.
Ka një dhunti të veçantë. Të ngjitet në çdo pemë dhe dru sado i vështirë të jetë ai.
Shokët e thërrasin “Tarzani i Lisecit”. Ky fëmijë i shkathët nuk e ka për gjë që të ngjitet në trungjet e pishave që janë të drejta dhe në lartësi të mëdha. Jo vetëm kaq. Ai kërcen nga njëra degë në tjetrën, nga një dru në tjetrin. Tamam një Tarzan i vogël.
Ky fëmijë i shkathët jeton në fshatin Holtas të Njësisë Administrative Poroçan, një nga zonat më të thella të Gramshit dhe që është e mbuluar me pyje.

Tarzani i Lisecit!Keshtu e therrasin shoket e tij te fshatit Holtas Nj.Ad Porocan!

Publiée par Gramshi tek ju sur Jeudi 13 juin 2019

Loading...
Loading...
Loading...