Loading...

Zëvendëskryeministri italian Luigi di Maio, foli për marrëdhënien e tij gjatë programit “Stasera Italia” në Retequattro. Prej disa muajsh Di Maio ka bërë publike marrëdhënien e tij me gazetaren Virginia Saba.

Ai tha:

Ne jemi së bashku prej disa muajsh dhe jemi ende në fazën e muajit të mjaltit. Unë jam shumë i dashuruar. Nuk bashkëjetojmë, por kur mundemi të jemi së bashku në shtëpi. Të paktën nata është një moment për të qenë së bashku. Jam shumë i lumtur për këtë sepse më jep forcë “.
Gjithashtu edhe gazetarja ka folur rreth marrëdhënies, në revistën Chi:

Premisat janë të gjitha. Ne jemi të dashuruar çmendurisht, por qetësisht çdo gjë do të shkojë në vendin e vet.”

Loading...
Loading...
Loading...