Sillemi nga sillemi, por prapë përfundojmë tek hilet e vjetra. Pvarësisht dhjetëra mënyrave moderne për të pastruar në shtëpi, metodat e dikurshme të gjysheve tona vlejnë ende dhe janë shumë efikase.

Disa nga mënyrat tradicionale të pastrimit do ua prezantojmë përmes fotove.

Në imazhet e mëposhtme do të kuptoni se si kripa mund të pastrojë me lehtësi; si thika mund të mprehet në një pjatë porcelani; si të qërosh karotën me një tel enësh; si të pastrosh lehtësisht një vezë nga dyshemeja; si të ruash shijen dhe njomësinë e hudhrës duke e mbajtur në kripë; si një gjethe në sheqer largon insektet; si të zgjidhni më kollaj një nyje duke i hedhur pudër, etj.