Loading...

29 vite diferencë është martesa më e çuditshme por me një fund jo të denjë për një histori dashurie.

Një vajzë e re është martuar me shokun e ngushtë të nënës së saj plot 29 vite më të madh në moshë.

20-vjeçarja rrëfen për mediat historinë e veçantë të dashurisë. Por nga ana tjetër tregon edhe paragjykimet që kanë njerëzit për ta.

Ajo shprehet:

Ne u takuam me nënën time, sepse unë do ta çoja atë në shtëpi. Fillimisht, ishim vetëm miq dhe i pëlqente fakti që ne ishim të dy joparagjykues. Edhe pse marrim komente të pasjellshme nga miqtë dhe familjarë ne duam që njerëzit të dinë se dashuria do të thotë shumë më tepër sesa vetëm një numër. Kemi marrë shumë komente negative, psh Roberti është quajtur pedofil. Por nuk na shqetësojnë.”
Për Kayla Pratt është e thjeshtë bashkëjetesa me 49-vjeçarin. Madje edhe fëmijët e tij përkatësisht 27 dhe 29-vjeç kanë filluar ta pranojnë lidhjen e tyre.

20-vjeçarja shton:

Unë kam një vajzë 1-vjeçare dhe Robert është sjellur si i ati i saj gjatë gjithë kohës, megjithatë ne planifikojmë që të bëjmë fëmijë edhe bashkë.”

Loading...