Loading...

Të gjitha femrat duan të jenë të përsosura dhe u kushtojnë rëndësi edhe detajeve më të vogla. Por ana tjetër meshkujt vënë re vetëm tre gjëra tek një femër.

Njëkohësisht këto janë edhe gjërat që një mashkull nuk pëlqen tek një femër.

Së pari: Parfumi

Shumica e meshkujve kanë treguar se i kushtojnë vëmendje parfumit të një femre. Ata kanë thënë se femrat nuk duhet ta teprojnë me hedhjen e parfumit.

Së dyti: Vetulla

Të gjithë meshkujt nuk i pëlqejnë femrat që i vizatojnë vetullat dhe nuk i kanë ato natyrale.

Dhe së fundmi: Pirja e duhanit

Gati 80% të meshkujve nuk iu pëlqen kur një femër pi cigare. Ajo që i bezdis më shumë është era e cigare që mban një femër.

Loading...