Donna Bettiss, ka nxjerrë në shitje fustanin e saj të paveshur të dasmës, pasi i sjell vetëm kujtime të këqija.

28-vjeçarja ka mbetur e shkatërruar pasi partneri i saj, James Routledge, e braktisi papritur muajin e shkuar pasi kishin 7 vite bashkë.

Mikja e saj dhe e të fejuarit të saj, Paige Hannington, i kishte ndihmuar që të planifikonin dasmën pasi ajo vetë ishte martuar disa muaj më parë.

Por, gjatë një udhëtimi pune, James dhe Paige, në ndikimin e pijes, i kishin treguar njëri-tjetrit që nuk ishin të lumtur me marrëdhëniet e tyre.

Pas kësaj, James anuloi dasmën dhe nisi të dilte me Paige-n.

E zgjënjyer, Dona tregon:

Më pëlqente Paige, ajo më ndihmoi aq shumë me dasmën, kështu që ndihen e tradhtuar. Ditën që e lashë James të shkonte e kuptova që ai s’më donte më dhe unë nuk mund ta detyroja të më donte me zor, kjo do të ishte egoiste.”

Burimi:Mirror| JOQ Albania