Në internet po qarkullon një program ose e thënë ndryshe aplikacion i quajtur “Deep Nu de”.

Ky program është krijuar nga një person anonim, i cili njihet vetëm me pseudonimin “Alberto”.

Deri këtu nuk ka asgjë që mund të përbëjë lajm, pasi janë krijuar shumë aplikacione.

Lajm në këtë rast është ajo çka bën me këtë program. Nëse ju e keni këtë program mund të ‘’zhvishni’’ dhe të bëni foto nudo të çdo personi që ju doni.

Krijuesi i këtij programi ka thënë vetëm se ai është vetëm një shkencëtar i cili dëshiron të përmirësojë algoritmet.

Duhet thënë se ky program deri më tani ka bërë namin dhe se është shkaktuar një zhurmë shumë e madhe, pasi janë krijuar foto nudo të shumë personazheve të njohur.

Burimi: Daily Star|JOQ Albania