Loading...

Një shqiptar kishte dy vite që kërkohej në Shqipëri për zhvatje, por fshihej në Itali.

Ai u arrestua sot në qytetin e Jesit, pas një operacioni të kooordinuar të karabinierëve lokalë.

Media italiane nuk ka bërë të ditur emrin e 36 vjeçarit

Gjatë gjithë kohës së arratisë, shtetasi shqiptar fshihej në një apartament në Jesi dhe kishte një sjellje normale në publik, për të mos rënë në sy që ishte i kërkuar.

Tashmë shqiptari duhet të bëhet gati të ekstradohet për në vendin e origjinës, ku do të kryejë edhe burgun.

Loading...
Loading...