Loading...

Ata persona që ëndërrojnë dhe duan të kenë marrëdhënie seksuale me njerëz të mençur dhe inteligjentë quhen sapioseksualë. Tashmë kjo gjë njihet si orientim seksual.

Mesa duket tani nuk ka më heteroseksual dhe homoseksual, sepse ekziston edhe një orientim i ri seksual që siç thamë njihet si sapioseksualë.

Në rrjetet sociale ka nisur të mbështet në masë kjo teori dhe ka njerëz që e thonë hapur se nuk duan të flenë me njerëz të bukur, por me njerëz që lexojnë dhe janë të zgjuar.

Burrat që lexojnë apo gratë që lexojnë tashmë ka nisur të nxisin të tjerët për marrëdhënie të sinqertë seksuale.

Njerëzit që dëshirojnë debat, që mund të rrinë me orë të tëra duke biseduar me partnerin apo partneren, njerëzit që e duan tjetrin sa më shumë që e njohin, njerëzit që dëgjojnë, njerëzit që e duan gramatikën dhe që tmerrohen nga gabimet drejtshkrimore, këto janë disa shenja të njerëzve sapioseksualë.

Loading...
Loading...