Loading...

Bashkia Belsh ka vendosur qe te mos beje pushime sivjet. Sipas burimeve nga kjo bashkia, po vazhdon puna per përfundimin e disa projekteve te nisura. Nderkohe ne fshatin Shkoze ka nisur nje investim me pastrimin e kanaleve, sistemimin e rrugeve dhe ndertimin e nënkalimeve-
Projekti përfundon se shpejti dhe do te jete funksional per banoret brenda nje periudhe te shkurter.

Loading...