Bashkohuni me ne gjatë 25-26 Majit në Natyra Fest! Gramshi vjen më afër turistëve përmes ofertës së larmishme turistike ende të pazbuluar, ku spikasin Ujëvara e Sotirës, Kanioni i Holtës, Shpella e Kabashit, Liqeni i Dushkut, Grabova, Liqeni i Zi, Kanioni i Sinecit, Kalaja e Kodrionit dhe e Tërvolit, dhe Rovie e Kukurit. Gramshi ofron mundësi të jashtëzakonshme për ecje në natyrë (hiking), marshim (trekking), kamping (camping), ngjitje dhe kacavarje në shkëmbinj (climbing), offroad rally, çiklizëm, eksplorim shpellash (caving), eksplorim kanionesh dhe burimesh të tjera ujore si ujëvara, liqene, lumenj.

E Shtunë, 25 Maj 2019

Gjithë ditën Vizita turistike, Hiking, Ecje në Natyrë (oraret përcaktohen nga operatorët)

Gjithë ditën Canoeing- Aktivitet me Kanoa në Liqen

11:00-16:00 Panair tradicional- në qendrën e qytetit

12:00-13:00 “Fluturo Balonën” – Këndi i ndërtimit të balonave

19:00-21:00 Festival Folklorik (Grupet: Gramsh, Elbasan, Prrenjas, Belsh, Mallakaster)

21:00- Party buzë liqenit

E Djelë, 26 Maj 2019

Gjithë ditën Vizita turistike, Hiking, Ecje në Natyrë (oraret përcaktohen nga operatorët)

Gjithë ditën Canoeing- Aktivitet me Kanoa në Liqen

19:00-21:00 Muzikë kontemporane (Grup Austriak)

21:00-22:30 Kinema Verore

https://www.facebook.com/ejanegramsh/