Postimi i bashkisë Librazhd:

Rinisem aksionin e mbjelljes se pemeve per vitin 2019, sot me 80 rrenje kumbulla te kuqe pergjate gjithe rruges se Dibres.

Synimi yne ka qene dhe eshte shtimi i siperfaqeve te gjelbra, per nje mjedis sa me te paster si dhe paralelisht kemi filluar punimet edhe per ndertimin e parkut ne qytetin tone.

Deshiroj te shpreh falenderimet per kontribuesit qe dhuruan keto rrenje te kumbullave e ftoj çdo banor te Bashkise Librazhd te na bashkohet ne kete nisme, per nje ambjent sa me te gjelber.

Loading...