Loading...

Përpos fletëve të votimit për kryetarët e bashkive, vijon numërimi edhe për këshillin bashkiak, teksa në Belsh ka përfunduar.

Përpos fletëve të votimit për kryetarët e bashkive, vijon numërimi edhe për këshillin bashkiak, teksa në Belsh ka përfunduar.

Ora 04:51
Rezultatet, ja si ndahet Këshilli Bashkiak i Belshit

Në bashkinë e Belshit pas daljes së rezultateve për kryetarin e ri të bashkisë, që do të jetë Arif Tafani janë mbyllur numërimet edhe për këshillin bashkiak. PS-ja ka marrë PS 78.55%, BD 2.95%, P.O.SH 4.83%, P.GJ 8.24% dhe PSD 3.35%.

Loading...