Loading...

Pas publikimit të fotove për projektin e shtrimit të rrugëve të brendshme në fshatin Shkozë, bashkia Belsh u kthen një tjetër përgjigje kritikëve të saj.
Ky institucion sapo ka publikuar edhe fotot e projektit për shtrimin e rrugëve të brendshme në fshatin Shkëndije.
Të shumta janë reagimet dhe komentet. Mjaft banorë kërkojnë që projekte të tilla të shtrihen në fshatrat e tyre, disa skeptikë flasin për rrugë të ngushta, të tjerë mbështesin punën e bashkisë.
Por Bashkia Belsh e ka bërë me dije se do të vazdojë projektet sipas prioriteteve që kanë dalë nga buxhetimi me pjesëmarrje.

Loading...