Bashkinë e Gramshit e ka drejtuar një zonjë. Një prej bashkive me një sipërfaqe të madhe me shumë kilometra rrugë rurale që kanë pasur nevojë për vëmendje dhe investime dhe sigurisht që Luljeta Dollani do mbetet një prej modeleve më të mira të qeverisjes vendore- Por ne vendosëm që në krye të bashkisë Gramsh prej 30 qershorit të jetë kryetari aktual i Partisë Socialiste Klodian Taçe. Ai është një nder dhe i energjive të reja të PS. Unë jam shumë i sigurtë që ai do të jetë kryetar bashkisë. Por ndërkohë Luljeta do të jetë një personalitetet drejtuese të Partisë Socisliste të Qarkut Elbasan dhe në pozicione të rëndësishme në nivel qarku. Unë kam nderin që ta kem Lulin edhe nënkryetare të Asamblesë së Partisë Socislte të Shqipërisë.

Luljeta Dollani:
Faleminderit për vlerësimet. Ndjehem vërtet e vlerësuar që për 4 vjet në bashkinë e Gramshit bëmë më të mirën e mundshme . Së bashku me Klodianin do bëjmë një fushatë model për të fituar për të çuar më përpara ato üpunë që ne kemi nisur gjatë këtyre 4 viteve. Kështuqë të jeni të sigurtë që më 30 qershor ne do jemi sërish në krye për të qeverisur Gramshin.
Klodian Taçe:
Ju falenbderoj. Në radhë të parë falënderoj strukturat e Partisë Socialiste për besimin e dhënë për tu shërbyer qytetarëve të mij gramshiotë. Dua të falënderoj kryetaren e bashkisë së Gramshit Luljeta Dollani që ka qenë shëmbull për ne që ka bërë punë të mira në drejtimin e bashkisë dhe në katër vitet që vijnë, të dy së bashku do vazhdojmë ti bëjmë këto punë për ti cuar deri në fund.
Taulant Balla
Unë e kam thënë se nëse do të kishim një kryeqendër të Partisë Socisliste ai do të ishte Gramshi. Kjo falë edhe deputetit Anastas Angjeli.