Një nga studentet e Mjekësisë, e cila i është përgjigjur pozitivisht thirrjes së Ramës, është edhe Ingrit Markela, e cila tashmë do të jetë në frontin e parë në luftën kundër koronavirusit, së bashku me vullnetarët e tjerë.

Ajo ishte e ftuar në emisionin “Shqipëria Live”, ku foli mbi punën dhe vështirësitë që ka puna si vullnetare në QKU.

Mirëpo, duket se Ingriti nuk është një vajzë e panjohur, pasi ajo numëron mbi 200 mijë ndjekës në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqet si blogere.

Siç shihet dhe në fotot e postuara në Instagram, studentja e Mjekësisë ka ditur mirë t’i ekspozojë hiret e saj, që duhet thënë se janë “bombastike”.joq.al