Loading...

Ndoshta po ta shikoni si foto skeni per ta kuptuar. Gjuha e lashte e etruskve ( popull i lashte edhe shume i zhvilluar ne itali te cilet kane ndertuar Romen).

Duket te jete shqip ( ilirishte). Po te behet publike ne mediat e medha boterore do ndryshonte historine e njerzimit sepse rraca jone ka ndertuar gjith europen.

La Lingua etrusca = Lingua albanese thone te disa emisionet italiane dhe te botes per kte teme, megjithate kjo eshte nje ceshtje qe media me te medha duhet ta marrin seriozisht qe te dale e verteta mbi popullin me te lashte ne europe, shqiptaret.

Si fillim le ta shperndajme vete ne shqiptaret kte lajm ne cdo profil tonin, kurse bota te shohe ne heshtje.

Loading...