Në Romë , një djalë 2 vjeç bie në një pellg pranë shtëpisë së tij dhe mbytet. Ai banonte në Nettuno fare pranë kryeqytetit italian.

Ndihma e policisë dhe 118 ishin të padobishme. Ishte babai që vuri re fëmijën dhe i dha ndihmën e parë.

Helikopteri ka ndërhyrë për të bërë transportimin e shpejtë, por për të voglin nuk kishte asgjë për të bërë.

Fëmija mesaduket i ka shpëtuar vëmendjes së prindërve të cilët janë shprehur se nuk e kishin vënë re kur i vogli kishte dalë nga kopshti, ku ndodhet dhe pellgu i ujit.

I vogli do i nënshtrohet autopsisë.