SHF me anë të këtyre fotove lë në hije zërat skeptikë duke shkruar “Vijojnë punimet intensive në stadiumin Arena Kombëtare”.

Vetëm 6 javë nga ”pëfundimi” i Arenës Kombëtare FSHF publikon fotot nga punimet në impiantin më të ri të futbollit shqiptar. Nga fotot duket se punimet kanë avancuar dhe po vëmendja është përqëndruar tek përfundimi i shkallëve, ndërkohë ende asnjë shenjë nga fusha e blertë. FSHF ka njoftuar se ndeshja e parë inaguruese do të jetë më 11 qershor, Shqipëri- Moldavi.

Edhe pse të shumtë janë ata të cilët janë skeptikë lidhje me këtë inagurimin, FSHF me anë të këtyre fotove lë në hije zërat duke shkruar “Vijojnë punimet intensive në stadiumin Arena Kombëtare”.