Edhe pak çaste na ndajnë nga nata e ndërrimit të viteve. Dhe ne mezi presim të dërgojmë mesazhe urimi për miqtë, shokët dhe më të dashurit tonë.
Të gjithë ne përpiqemi tu dërgojmë një mesazh special për të uruar festën. Janë të shumta mënyrat për të uruar shëndet, dashuri dhe sukses, ndaj bëje urimin më të personalizuar. Këtu janë disa mesazhe sugjeruese për Vitin e Ri që mund t’i ndash me miqtë dhe familjarët.

1. Viti i ri është si një faqe e bardhë e pastër për të nisur nga e para. Lapsin e ke vetë në dorë. Pra, shkruaje vetë kapitullin më të bukur të jetës. Gëzuar Vitin e Ri!

2. Faleminderit për të gjitha momentet e bukura që më ke falur gjatë këtij viti. Por në Vitin e Ri do të kemi edhe më shumë. Ky është premtimi im. Gëzuar Vitin e Ri!

3. Universi po të bekon me një vit tjetër. Uroj që buzëqeshja të jetë edhe më e madhe në vitin 2018. Gëzuar energjia ime.

4. Ne po hapim një libër të ri. Faqet janë bosh. Mund të shkruajmë në të të gjitha fjalët më të bukura dhe urimet më të mira. I pari titull që më vjen në mend kur të kujtoj ty është Mundësi dhe kapitulli i parë është Viti i Ri. Gëzuar!

5. Sa herë ti më sheh në sy, unë dorëzohem e përjetoj ndjesi të papërshkrueshme. Të lutem, bëje këtë gjë më shpesh në 2018-ën. Gëzuar Vitin e Ri!

6. Nëse nuk je dot ëndërr apo realitet, apo ndonjë gjë tjetër midis, atëherë ji ajo që je në 2018-ën. Kështu do të të dua më shumë. Gëzuar Vitin e Ri!

7. Ngjyra si të ylberit dhe shkëlqimin si të diellit, aromë trëndafilash dhe plot me gëzime qofshin të gjitha ditët e Vitit të Ri. Gëzuar!

8. Viti i Ri është mundësia për një fillim të ri e për të lënë mënjanë të shkuarën. Gëzuar Vitin e Ri!

9. Ndërkohë që të gjithë të tjerët presin në heshtje atë që do të ndodhë, ti vazhdon të shkëlqesh në çdo performancë vit pas viti. Vazhdo të jesh e jashtëzakonshme dhe bëje të ndodhin përsëri gjëra të bukura. Gëzuar Vitin e Ri!

10. Një tjetër vit erdhi në fund. T’i japim lamtumirën dhe të mirëpresim Vitin e Ri, të nisim pa frikë sfidat dhe të mbajmë fort kujtimet e bukura! Gëzuar Vitin e Ri!

11. Kam vetëm një dëshirë për ty këtë Viti të Ri. Mund të kesh sa më shumë gëzime, shëndet e lumturi pa fund? Nëse i ke këto pa limit, atëherë 2018-a është viti yt. Gëzuar Vitin e Ri!

12. Udhëtimi yt në Vitin e Ri le të jetë i mbushur me mundësi të reja, ditë me shpresa, zemrën plot dashuri e lumturi në familje. Le të jetë viti më i bukur për ty. Gëzuar!

13. Besimi është diçka që nuk të lë kurrë në baltë dhe nuk të lejon asnjëherë të biesh. Në vitin e ardhshëm, lutu që të mos e humbësh asnjëherë besimin. Gëzuar Vitin e Ri!

14. Gëzim në janar, argëtim në shkurt, paqe nga marsi në qershor, asnjë shqetësim në korrik, harmoni në gusht, qetësi në shtator, suksese nga tetori në dhjetor. Gëzuar Vitin e Ri me të gjithë muajt e tij!

15. Kryqëzoji gishtat duke lënë pas atë që shkoi dhe duke mirëpritur të ardhmen. Në pritje të lumturisë me duart e bashkuara. Fillo numërimin mbrapsht duke paralajmëruar largimin e një viti të vjetër dhe fillimin e një viti të ri.