Loading...

Oni Hysenbelliu është padyshim një prej djemve më të pasur në Shqipëri, një prej sipërmarrësve të rinj, djali i një milioneri, i lakmuar nga shumë femra.

Ai njihet për jetesën luksoze që bën, mes shtëpive të panumërta, resorteve që zotëron, vendpushimeve ekzotike që viziton dhe “bishave luksoze” që bien në sy kudo në rrugët e ish-Bllokut.

I riu Hysenbelliu ka bërë një tur në shtëpinë e tij të mrekullueshme dhe ka ndarë me publikun për herë të parë ambientet super-luksoze të apartamentit të tij që më shumë i ngjan “një kështjelle”.

Diçka u ka rënë në sy komentuesve nën video…

Të pasurit çdo send të mundshëm e të veçantë në super apartamentin me vlerë marramendëse, por mungesa e një biblioteke është ajo për të cilën milioneri i ri është kritikuar.

Loading...