Loading...

Një shqiptar, 27 vjeç, është arrestuar në Lewiston nga Policia kanadeze, pasi raportohet të ketë notuar përgjatë rrjedhës së Niagarës, në përpjekje që t’i shpëtonte dëbimit drejt tokës amë, Shqipërisë.Një kalimtar i atjeshëm kontaktoi autoritetet pak para mesnatës së 3 gushtit për të njoftuar se një i panjohur sapo kishte kaluar nëpër oborrin e shtëpisë së tij, duke mbajtur pas shpine një çantë të papërshkueshme nga uji.Dëshmitari okular citohet të ketë thënë se është pyetur nga shqiptari për vendndodhjen dhe adresën e restorantit ‘Brickyard’.

Kur forcat policore e lokalizun të dyshuarin, ai u ka rrëfyer atyre se nuk ishte më i mirëpritur në Kanada dhe se do të dëbohej përsëri në Shqipërinë. Bëhet fjalë për Robert Cutajn, i cili u vu në pranga nga Patrulla Kufitare, në pritje të hetimit të mëtejshëm të pretendimeve të tij.Syri

Loading...
Loading...