Loading...

Një vajzë 19 vjeçe ka shitur virgjërinë e saj për një shifër marrëmendëse. Raportohet se ajo e ka shitur virgjërinë për 1.2 milion euro.

Vajza kishte kontaktuar me një agjenci të njohur online. E më u pas u kontaktua nga një biznesmen gjerman për të blerë virgjërinë e saj. Biznesmenit 58-vjeçar në Myniu ka disa qendra fitnessi në të gjithë Evropën.

Kurse e reja ka thënë se paratë që fitoi nga shitja e virgjërisë së saj do t’i përdorë për udhëtime dhe për të bërë një jetë luksi.

Biznesmeni gjerman ishte ai i cili ofroi më shumë për të blerë virgjërinë e saj. Kurse një një avokat në New York, i cili ofroi 1 milionë euro, por në fund fiton ai që ofron më shumë.

Loading...