Loading...

Të gjesh partnerin ideal në ditët e sotme është cilësuar si diçka e vështirë. Një person ka shkuar në redaksinë e JOQ Albania dhe shkruan se një shoqe e tij polake do të martohet për letra.

Po ashtu në mesazhin e tij, që ia ka dërguar pranë redaksinë së JOQ Albania shkuan se vajza që kërkon një bashkëshort për letra dhe se ajo ndodhet në Londër.

Më tej në mesazhin e tij ai shkuan se shifra që ajo ofron është 18.000 euro.

Gjithashtu në përfundim të mesazhit të tij, ai shkruan se mendon t’i bëjë nder ndonjë çuni shqiptar tamam.

Mesazhi i plotë:

Joq përshëndetje! Lajmerim Per krejt Cunat Shqiptar ne Londer qe Dojn me u Martu Per Dokumenta.. Kam 1 shoqe Polake qe don me U martu.. Shifra Eshte 18.000 £.. Mendoj ti bej nder naj cuni Shqiptar Tamam!’’joq.al

Loading...
Loading...