Dy raste të reja janë konfirmuar pozitiv me COVID-19 në qytetin e Elbasanit. Rastet e reja janë të veçuara dhe janë vatra të reja, pasi sipas burimeve nuk janë raste kontakti me të infektuarit e mëparshëm.

Dy raste të reja janë konfirmuar pozitiv me COVID-19 në qytetin e Elbasanit. Rastet e reja janë të veçuara dhe janë vatra të reja, pasi sipas burimeve nuk janë raste kontakti me të infektuarit e mëparshëm.

Një 84-vjeçare nga fshati Mengel dhe një 50-vjeçar janë konfirmuar pozitiv mbrëmjen e djeshme pas bërjes së tamponit.