Ju ka ndodhur ndonjëherë që t’i dërgoni personit të gabuar foto tuajat intime?

Danielle Cain e ka provuar këtë provojë të pakëndshme dhe thotë se ndihet shumë e turpëruar. Cain kishet qenë duke bërë solar së fundmi dhe kishte përfunduar duke u djegur më shumë seç duhej.

Kështu, ajo u kishte bërë foto edhe të pasmeve dhe ia kishte dërguar një djali me të cilin flet.

Por, pak më vonë ajo foli në Messenger me një kompani tapetash. Ata i kërkuan që t’i dërgonte disa foto nga shtëpia dhe bashkë me fotot, pa dashje ajo dërgoi edhe foton e të pasmeve të saj.

Por, për fatin e saj të mirë, personi me të cilin ajo ishte duke folur kishte qenë vajzë dhe ajo e siguroi që foton nuk do e shihnin djemtë e stafit.

Duke treguar rastin, Danielle thotë:

Kam bërë solarë kohëve të fundit dhe kam djegur të pasmet. Flas me një çun kohëve të fundit dhe po i tregoja se çfarë më kishte ndodhur. I habitur ai më kërkoi një foto dhe unë ia dërgova. Prandaj ishte fotoja e të pasmeve në celularin tim.”
Ndërkohë që po dërgonte fotot e shtëpisë, 31-vjeçarja klikoi pa dashje edhe foton e gabuar.

Ajo vazhdon më tej:

Kur e pashë thashë, ‘Oh Zot’ nuk doja që ta dërgoja. Kam djegur të pasmet në solar’..”

PIC FROM Kennedy News and Media (PICTURED: THE VIRAL POST DANIE CAIN POSTED SHARING HER CHEEKY MISTAKE) A mortified mum has gone viral after accidentally sending a saucy snap of her sunburn scorched BARE BUM to carpet fitters when requesting a quote. Danie Cain took the cheeky pic to send to her new beau after hitting the sunbeds commando but accidentally fired it over Facebook messenger to carpet and flooring shop Carpets At Home when enquiring about prices. The red-faced hairdresser realised her x-rated mistake as soon as she hit ‘send’ and sent a flurry of apologetic messages to the Facebook page last week. SEE KENNEDY NEWS COPY – 0161 697 4266
PIC FROM Kennedy News and Media (PICTURED: THE FACEBOOK MESSAGE EXCHANGE BETWEEN DANIE CAIN, 31, AND CARPETS AT HOME) A mortified mum has gone viral after accidentally sending a saucy snap of her sunburn scorched BARE BUM to carpet fitters when requesting a quote. Danie Cain took the cheeky pic to send to her new beau after hitting the sunbeds commando but accidentally fired it over Facebook messenger to carpet and flooring shop Carpets At Home when enquiring about prices. The red-faced hairdresser realised her x-rated mistake as soon as she hit ‘send’ and sent a flurry of apologetic messages to the Facebook page last week. SEE KENNEDY NEWS COPY – 0161 697 4266

PIC FROM Kennedy News and Media (PICTURED: MUM DANIE CAIN, 31, WHO ACCIDENTALLY SENT A SNAP OF HER BARE BUM TO A CARPET COMPANY OVER FACEBOOK MESSENGER) A mortified mum has gone viral after accidentally sending a saucy snap of her sunburn scorched BARE BUM to carpet fitters when requesting a quote. Danie Cain took the cheeky pic to send to her new beau after hitting the sunbeds commando but accidentally fired it over Facebook messenger to carpet and flooring shop Carpets At Home when enquiring about prices. The red-faced hairdresser realised her x-rated mistake as soon as she hit ‘send’ and sent a flurry of apologetic messages to the Facebook page last week. SEE KENNEDY NEWS COPY – 0161 697 4266

Burimi:LAD BIBLE|JOQ Albania