Një i ri është dhunuar nga protestuesit pasi e kanë cilësuar polic të infiltruar. Dëshmitarët thanë se personi në fjalë, për të cilin nuk dihet asnjë e dhënë ka qenë mes protestuesve dhe ka provokuar. Kaq është dashur që ata ta qëllojnë dhe ta rrahin deri sa e ka marrë policia. Në video ai duket teksa përpiqet t’i shpëtojë turmës që i ka shqyer edhe rrobat.