Loading...

Korfuzi është tronditur nga ngjarja më e fundit që ka ndodhur, të mërkurën: një 32-vjeçar shqiptar ka përdhunuar në një dhomë hoteli një fëmijë, një vajzë 14 –vjeçe britanike.

Shqiptari i arrestua nga nga Drejtoria e Sigurisë së Korfuzit për përdhunimin e të miturës.

14-vjeçarja ishte me pushime me familjen e saj në Korfuz.

Për arrestimin e 32-0vjeçarit u mobilizua Drejtoria e Sigurisë së Korfuzit dhe komandanti Kristos Syndrvelis,duke identifikuar dhe arrestuar të dyshuarin për përdhunimin e 14-vjeçare britanike.

Loading...
Loading...