Loading...

Një ngjarje e rëndë ka tronditur opinionin publik në Rusi. Dy adoleshente 16 vjeçe akuzohen se kanë torturuar, shpërfytyruar dhe më pas vrarë shoqen e tyre, vetëm pse ajo ishte më e bukur.

Autoritetet ruse e gjetën trupin e 17-vjeçares, Viktoria Averina në një ndërtesë të braktisur. Adoleshentet kishin bërë një krim brutal, pasi fillimisht e kishin shpërfytyruar trupin e saj me copa xhami. Më pas, ata e kanë rrahur dhe mbytur, shkruan “Daily Mail”.

Sipas versionit të dhënë në polici nga vetë vajzat, ata e kanë kryer vrasjen, sepse mendonin se ajo ishte më tërheqëse. Tashmë, dy adoleshentet po mbahen në burg, ndërsa autoritetet vijojnë hetimet.

Loading...