Loading...

Kryeministri Edi Rama ka shkruar ne profilin e tij ne facebook per transformimin e qytezes Belesh dhe e shoqeron kete edhe me nje album fotografik. “Nga nje grope e harruar ne destinacion turistik…

Ja çfare thote Rama ne profilin e tij ne facebook:

IJON PUNA… për transformimin rrënjësor të Belshit nga një gropë e zymtë, në mes të një mrekullie natyrore të harruar, ku komuniteti jetonte në izolim e braktisje të plotë, në një destinacion të ri turistik, ku jo vetëm rriten vizitat e çdo fundjave nga Tirana e gjetkë, po kanë nisur flukset e turistëve të huaj dhe përshtatjet e shtëpive, deri dje krejt të vetmuara, në bujtina të vogla e plot shije.

Kryeministri, Edi Rama, duke pritur lidere te Balkanit Perendimor, perpara nje takimi jozyrtar te etyre vendeve vendeve ne rezidencen Qeveritare ne qytetin e Durresit. Kryeministrat nga vendet e Ballkanit Perendimor jane mbledhur ne nje takim joformal per te diskutuar thellimin e bashkepunimit ekonomik rajonal si pjese e procesit per t’u anetaresuar ne Bashkimin Evropian./r/n/r/nAlbanian Prime Minister Edi Rama waits to welcome Western Balkan country leaders prior an informal meeting of in the Albanian port city of Durres, west of the Tirana. Prime ministers from Western Balkans countries have gathered for an informal meeting to discuss deepening regional economic cooperation as part of the process for joining the European Union.
Loading...