Loading...

Një ngjarje e rëndë është shënuar pak ditë më parë në qytetin e Elbasanit.

42-vjeçari Altin Hida e ka bërë me një 18-vjeçar me probleme mendore.

Kjo ngjarje dyshohet të ketë ndodhur rreth 4 ditë më parë në banesën e Hidës. 42-vjeçari, është i martuar dhe baba i dy fëmijëve, shiste banane 20 metra pranë Komisariatit të Policisë të qytetit.

Ai i ka kërkuar 18-vjeçarit që ta ndihmojë deri në banesën e tij. I riu e ka shoqëruar dhe më pas brenda banesës ka ndodhur akti.

Bukurie Binjaku, nëna e djalit ka dëshmuar:

Djali na rrëfeu ngjarjen duke qarë. E njihnim dhe nuk e prisnim këtë nga shitësi i bananeve. Shitësi i ka kërkuar që ta ndihmonte duke e shoqëruar deri në shtëpi. E shoqja e Hidës na erdhi në banesë na kërkoi falje. Shkuam në polici, Altini nuk foli por u largua.”
Ajo ka kërkuar që kjo histori të mbyllet pasi i shoqi mund ndërmerrte akte mbi veten për shkak të gjendjes së rënduar psikologjike. Pasi ka dhënë dëshminë në organet kompetente, Hida është lënë i lirë.

18-vjeçari ka dëshmuar në polici:

Altini që shet banane më mashtroi me 30 lekë. Më kërkoi ta ndihmoja me arkat.”
Raporti mjeko-ligjor në Elbasan ka vërtetuar se ndaj 18-vjeçarit është kryer akti, teksa pritet edhe raporti nga kryeqyteti.

Loading...