Loading...

Matjet e temperaturës sot në Elbasan kanë regjistruar një rekord të vërtetë.
Nga eksperimenti i bërë me një termometër i cili u vendos në diell dhe në hije në orën 13.00 rezultuan shifra të frikshme.
Në diell (direkt nën rrezet e diellit), termometri shkoi afër 50 gradë, ndërsa në hije rreth 40 gradë.
Nëse teknologjia nuk gënjen, e diela e 11 gushtit 2019 mund të konsiderohet si dita më e nxehtë e regjistruar ndonjëherë në Elbasan dhe në gjithë Shqipërinë në të gjitha kohërat.
Urojmë të mos zgjasë shumë!!!

Foto: Termometri në diell

Foto: termometri në hije:

Loading...