Presidenti Donald Trump ka emëruar ambasadoren e re të Amerikës në Tiranës

Ajo është Yuri Kim anëtare e karrierës së Shërbimit të Jashtëm Yuri Kim
Kim ka shërbuyer më paeë në role të ndryshme duke përfshirë Drejtorin e Zyrës së Çështjeve Evropiane Jugore dhe ka qenë anëtare e delegacionit të SHBA në bisedimet gjashtë palëshe me Korenë e Veriut.