Loading...

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, Arben Çuko, ka emëruar sot Drejtorin e ri të Burgut të Peqinit. Ai është Arjan Hasani.

Pak orë pas furtunës mbi krerët e burgjeve në vend, ka nisur edhe komandimi i drejtuesve të rinj, të cilët do të mbajnë këtë detyrë derisa të shpallen fituesit që do t’i nënshtrohen konkurrimit.

Komandimi i tyre do të zgjasë derisa të përfundojë dorëzimi i dosjeve të kandidatëve, që do të garojnë për burgjet, te një komision i posaçëm që pritet të ngrihet. Shkarkimin e 8 drejtorëve e njoftoi të shtunën ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, e cila tha se të gjithë ata do të kallëzohen për shpërdorim detyre dhe korrupsion, ndërkohë që dy ish-drejtues burgu rezultojnë me precedentë penalë.

Drejtorët e shkarkuar:

 1. Drejtori i Burgut Peqin: Eugent Salla
 2. Drejtori i Burgut Rrogozhinë: Afrim Zeqiraj
 3. Drejtori i Burgut Lushnje: Gazmend Ibraliu
 4. Drejtori i Burgut Lezhë: Gezim Gjeci
 5. Drejtori i Burgut Berat: Ened Rrapo
 6. Drejtori i Burgut Sarandë: Hajri Goxhaj
 7. Drejtori i Burgut Durrës: Petrit Suci
 8. Drejtori i Burgut Tepelenë: Marvin Muci.

Drejtorët e komanduar:

 1. Drejtori i Burgut Peqin: Arjan Hasanaj
 2. Drejtori i Burgut Rrogozhinë: Syrja Malasi
 3. Drejtori i Burgut Lushnje: Zoj Rrushaj
 4. Drejtori i Burgut Berat: Ermal Mile
 5. Drejtori i Burgut Tepelenë: Etem Llapi
 6. Drejtori i Burgut Vlorë: Aleksandër Rreza
 7. Drejtore e Burgut të Grave: Jetmira Sula
 8. Drejtori i Burgut Fushë Krujë: Agron Hysi
 9. Drejtori i Burgut Drenovë: Petrit Kocia

 

Loading...