Loading...

Në fotot dhe videot që do të publikojmë do të shihni një nga operacionet e shpëtimit më të ëvshtirë dhe më të rrezikshëm të kryer nga reparti i zjarrfikseve në Gramsh.
Në video duket shefi i repartit zjarrfikës, Ilir Llapushi dhe një nga kolegët e tij duke mbajtur fëmijët që qajnë në krah.
Fakeqësisht nga kjo ngjarje humbi jetën 24 vjeçarja Tila Sallaku nga Lushnja. Por u shpëtu vëllai i saj 20 vjec, 4 fëmijë dhe një burrë 50 vjec.

Loading...