Loading...

Keto jane disa nga fotot nga vendi i ngjarjes ku u mbyt 24 vjeçarja nga Lushnja Tila Sallaku në Kanionin e Holtes.
Siç shihet edhe nga pamjet, Holta ka sjelle sasi te frikshme uji dhe turistet qe ndodheshin ne brendesi te saj jane kapur ne befasi.
7 vete jane izoluar ne brendesi.
4 femije u shpetuan me shpejt, ndersa viktima, vellai i saj dhe nje mik i tyre 50 vjeçar kane humbur kontaktet.
U desh nderhyrja e repartit Zjarrfikes Gramsh dhe e forcave Renea qe ata te shpetohen.
Ne vendin ku u mbyt 24 vjecarja shihet se uji ka vershuar edhe nga lart kanionit. Per te ndjeren nuk ka pasur asnje mundesi shpetimi pasi e ka marre menjeher rrjedha.

Loading...
Loading...