Loading...

 

Këto janë disa nga fotot e Elbasanit sot nën dëborë. Ndonëse shkriu shpejt prej shiut, ajo solli magjinë e bardhësisë në qytet.

Shihni disa nga fotot dhe videon të realizuara nga Elbasaninews.

http://elbasaninews.al/wp-content/uploads/2019/01/received_551416558666178-1.mp4?_=2

Loading...
Loading...