Një i burgosur i ka dhënë fund jetës në burgun 313 në Tiranë.

Raportohet se viktima quhej Bilbil Hasani, nga Kukësi dhe banues në Kamëz. Ai qëndronte në paraburgim në pritje të dënimit.

Hasani ishte arrestuar për vjedhje në vitin 2019.

I burgosuri është gjetur i pajetë mëngjesin e sotëm në qelinë e tij pasi kishte varur veten me çarçaf.