Loading...

Gezuar me gjeniun 7 vjeçar Nikoll Prendi, që interpreton mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes, i ftuar nga Agron Llaka .

Gjeniu 7 vjeçar Nikoll Valentin Prendi, thyen Rekordin Gines në Botë, si i vetmi femijē fenomen nē botē që rreciton pa u ndalur mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes.

Ekselenti Zëri i Fishtes, Nikoll Prendi, është i biri i Valentin dhe Valbona Prendit nga Gojani, me banim në Balldre Lezhë.

Shperndajeni

🎄Gezuar me gjeniun 7 vjeçar Nikoll Prendi, që interpreton mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes, i ftuar nga Agron Llaka .Gjeniu 7 vjeçar Nikoll Valentin Prendi, thyen Rekordin Gines në Botë, si i vetmi femijē fenomen nē botē që rreciton pa u ndalur mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes. Ekselenti Zëri i Fishtes, Nikoll Prendi, është i biri i Valentin dhe Valbona Prendit nga Gojani, me banim në Balldre Lezhë.

Gepostet von Tirkan am Donnerstag, 2. Januar 2020

Loading...