Loading...

Goditje termeti ne vend.

IGJEUM ben me dije se lekundja eshte regjistruar ne oret e para te mengjesit te sotem dhe ka pasur epiqender ne Pajun, zone 15 kilimeter ne Perendim te Elbasanit.

Sipas te dhenave te matura nga IGJEUM, per fat lekundja nuk ka qene shume e forte.

Ka qene ne thellesi 28 kilometer dhe me magnitude 2.8 .

TE DHENAT

Data: 09/05/2019

Ora: 00:26:20

M=2.8

Place: Pajun, 15 Km P Elbasan

40.1° N, 20° E

Thellësia: 28 KM

Loading...