Nga Shkëlzen Henkoja

Per te tretin vit bashkia Gramsh ne ditet e fundit te muajit maj hap sezonin turismit malor per te gjithe ata qe duan te vizitojne kanionet, ujvarat si dhe liqenet e Lukoves. Aktiviteti i sivjetem mban emrin “Natyra Fest 3”.
Me rastin e celjes se sezonit turistik banoret e zonave perreth si dhe nxenesit e disa shkollave te rrethit organizuan dhe panahirin ne qender te qytetit duke u ofruar e treguar shumllojshmerine e aseteve te ndryshme te punimeve me dore.
Nje vend te rendesishem ne panair kane zene dhe gatimet tradicionale te zones si revania, lakroret etj.
Nxenesit e disa shkollave ne panair u prezantuan me punime te ndryshme te ndertuara nga derrasa te arkave ushtarake mbi 60 vjecare.