Loading...

Foto Gramshi tek ju

Ky eshte gjel qe zoteron sarajet e veta ne nje fshat te Gramshit, Ai ka nje histori te veçante.
Prek kohesh gjeli ka mbetur i vetem. Familja qe e ka ndodhet ne fshatin Tunje. Gjeli endet i vetem gjate dites dhe po ashtu rri i vetem ne kotec.
Sipas familjareve pulat nuk bejne mbare dhe ngordhen para ca kohesh. Edhe zote qe blene per mbare gjithashtu u ngordhen.
Te zoteve po u vjen keq per shpendin qe eshte i vetem. Ai kendon me shpresen se do ti afrohet ndodhje pule, por asgje.
Gjithashtu ata nuk e therin pasi e kane kaposh fare.
Kohet e fundit gjeli po bie ne depresion per shkak te vetmise. Ndaj familja qe e mbareshtron ka hapur fjale se gjeli qe kane kërkon nje lidhje serioze. Per kete ata kane ftuar gjithe banoret qe te sjellin pulat qe te ciftohen me gjelin e vetmuar, Ose te pakten te lene pulat qe te flene me ate per nje nate.
Sic shihet gjeli eshte i pashem i bukur dhe bio.
Kjo ishte historia e gjelit ne Gramsh qe po e vuan shume vetmine.

Loading...
Loading...