Loading...

 

Hotel “Iliria” në Llixha të Elbasanit kërkon të punësojë një kuzhiniere me përvojë pune nga mosha 35-45 vjeçe.

Garantohet transport, siguracione dhe pagë e arsyeshme.

Të interesuarat të kontaktojnë në nr e cel: 0682078910.

Faleminderit!

Loading...