Nëse vajza nuk do të kishte shkuar menjëherë në spital për të marrë ndihmën e parë mund të kishte rrezikuar jetën.

Një 25- vjeçare nga Shtërmeni i Elbasanit ka rrezikuar jetën prej një grerëzë e cila hyri në veshin e saj. Grerëza arriti të hyjë në veshin e majtë të vajzës dhe arriti të shpëtojë vetëm falë ndërhyrjes së shpejtë në Poliklinikën Qendrorë të Elbasanit. Ka qenë infermierja Alma Sadiku e cila ka shpëtuar 25- vjeçaren pas një lavazhi të veshit.

Nëse vajza nuk do të kishte shkuar menjëherë në spital për të marrë ndihmën e parë mund të kishte rrezikuar jetën.

Infermierja Alma Sadiku