Një baba do të merret në hetim për abuzim me të mitur pasi detyroi vajzën 13-vjeçare të priste flokët, sepse kishte shkuar te parukierja dhe i kishte bërë me fije për ditëlindje.

Vajza jeton në Ohajo të SHBA-ve, me prindërit e ndarë, dhe babai strikt nuk e lejonte të shkonte te parukierja.

Kur shkoi të vizitojë të atin, ai u habit kur e pa me flokët ndryshe. Asaj ia kishte bërë mamaja si dhuratë ditëlindjeje një seancë falas te parukierja, ku i kishte lyer dhe i kishte bërë me fije të verdha. Por babai dhe njerka e kishin detyruar t’i priste fare, si dënim.

Nëna e vajzës e bëri ngjarjen publike dhe u kërkoi autoriteteve të ndërhynin, të cilat kanë nisur një hetim për abuzim.

Një vajzë 13-vjeçare në Ohajo të SHBA-ve u dënua sepse shkoi te parukierja

Vajzës ia kishte bërë e ëma seancën falas si dhuratë për ditëlindje, por babai nuk ishte dakord.

Babai dhe njerka, të cilët e detyruan t’i priste, janë marrë nën hetim për abuzim dhe janë përjashtuar nga shoqata ku punonin si vullnetarë