Loading...

Pas tërmetit të 26 Nëntorit ka pësuar dëmtime godina e Komisariatit të Policisë së Kurbinit. Pas inspektimit godinës i është vënë shiriti. Personeli është larguar dhe aktualisht po punohet zyra e shërbimit të qytetarëve, ku ka më pak probleme nga tërmeti. Ndërkohë godinat e Gjykatës dhe Prokurorisë së Kurbinit kanë nisur nga puna pasi dëmtimet nuk përbëjnë rrezik. Nga ana tjetërr godina e Gjykatës së Lezhës ende nuk është inspektuar duke sjellë pezullimin e gjyqeve deri në vlerësimin e dëmeve.

Loading...