Loading...

Kur mbeten më pak se dy orë para përfudimit të votimit, bashkia e Belshit po shkon drejt 25% të pjesmarrësve në zgjedhje duke u radhitur kështu një nga bashkitë më të mira në Qarkun Elbasan dhe në shkallë vendi për pjesëmarrjen në votime.
Deri në orën 15.00 në këtë bashki kishin votuar 5208 nga 25104 votues që ka në total kjo bashki. E shprehur në përqindje rreth 21% e votuesve dhe normalisht këta i përkasin vetëm Partisë Socialiste.
Në bashkinë Belsh në garë janë Arif Tafani i Partisë Socialiste dhe Jashar Elezi i Partisë Komuniste.

Tabela e numrit të votuesve të qarkut Elbasan sipas bashkive:

Loading...