Studentja Ana Azizaj është shoqëruar sot në mbrëmje në polici vetëm për shkak të parullës pranë banesës ky jeton ambasadori i OSBE në Tiranë, Bernd Boschardt. Ana Azizaj është marrë nga policia në mes të natës vetëm për ti bërë presion për atë që mazhoranca po e quan “kërcënim” ndaj diplomatit.

Një grup të rinjsh shkuan të shtunën në pallatin ku banon ambasadori Bernd Borchardt, Me duartrokitje dhe në kor në anglisht ata lëshuan parullën: Borchardt turp për ju! Po ashtu, parulla u shkrua edhe në hollin e pallatit!

Është absurde sesi një studente mund të akuzohet se “kërcënoi jetën” e ambasadori të BE, vetëm duke thirrur në kor poshtë pallatit së bashku me studentë të tjerë.